Nyelvvizsga felkészítés

Egyénileg vagy csoportban


Itt a Speakers Corner nyelvstúdióban teljes körű nyelvvizsga felkészítésen vehetsz részt. Az alapfokútól a felsőfokú nyelvvizsgáig vállaljuk hallgatóink felkészítését. Egyéni és Kiscsoportos felkészítő kurzusokra is van lehetőség.
 
nyelvvizsga felkészítés garantált sikerAz egyéni oktatás során a szintfelmérés után egy egyénre szabott vizsgafelkészítési projectet dolgozunk ki mely biztos út a sikeres nyelvvizsgához, természetesen abban az esetben ha a diákok rendszeresen részt vesznek a foglalkozásokon és lelkiismeretesen készülnek minden alkalomra.
A kiscsoportos felkészítés (maximum 2-4 fő) során hasonló tudásszintű nyelvvizsgára készülő hallgatókkal tanulhatsz együtt. A nyelvvizsgára történő felkészülésben nagyon fontos szerepe van a minél gyakoribb szóbeli megnyilvánulásnak, a pármunkáknak, szituációs gyakorlatoknak. Hiszen általában a nyelvvizsgák szóbeli részétől tartanak legjobban a diákok, így tehát azokra kell legnagyobb hangsúlyt fektetni. A tanfolyamok során ingyenes próbavizsgák is vannak, így a hallgatók gyakorlatot szerezhetnek a vizsgákban, még a valódi megmérettetés előtt. Fontos hangsúlyoznunk hogy a nyelvvizsgára történő felkészülésben elengedhetetlen a lelkiismeretes otthoni készülés melyhez segítséget és fontos információkat a hasznos lehet menüpont alatt találhatsz.
 
További információt emailben vagy telefonon kérhetsz.
 
A Speaker´s Corner Angol Nyelvstudió szeretettel vár minden kedves érdeklődőt