Playschool ovisoknak

 

Játékos angol ovisoknak heti 2 X 60 percben,       3 éves kortól. Kutatások bizonyítják, hogy kisgyermekkorban az ember sokkal könnyebben tanul, fogad be új információkat. A gyermek nyelvvel való megismerkedését minél előbb érdemes elkezdeni. A cél , hogy vidáman, játékosan megszerettessük a nyelvet a gyerekekkel, dalokat, verseket tanuljanak, hogy később az iskolában könnyebbé váljon számukra a nyelv elsajátítása, szebb legyen a kiejtésük. Speciális tankönyvcsomag készült az ilyen pici gyerekek számára, amiben sok színes kép, matrica, érdekes feladatok kötik le a csöpségek figyelmét. A nyelvi képzés mellett kiváló készségfejlesztő és iskola előkészítő. A gyermekek számára természetessé válik az angol nyelvi környezet.

Fontos, hogy ez számukra játék, és nem kötelező tanulás. A teljes óra kizárólag angol nyelven folyik, de maximálisan igazodik a gyerekek igényeihez., semmi nincs erőltetve, a cél az, hogy a gyerkőcök maguktól kívánjanak részt venni a feladatokban. A dalokat táncos koreográfiára tanuljuk, ezáltal rögzülnek a szavak, mondtatok. A 60 perc alatt rövid időközönként váltakoznak a tevékenységek, ezáltal a legkisebbeknek is leköti a figyelmét az adott feladat. Minden órát játékkal kezdünk, majd egy kis ismétlés után rátérünk az új anyagra ami mindig egy új rövid mese a tankönyvükből, matricás feladat végrehajtása, új dalocska tánccal való tanulása, és az adott történethez kapcsolódó project elkészítése (gyurmázás, színezés, ragasztás, vágás), a lényeg, hogy a gyerekek mindig alkotnak valamit, amit utána haza is vihetnek. Az órák végét a búcsúdal zárja.

Ünnepek:
Itt a Speaker´s Corner Nyelvstúdióban igyekszünk minden nagy eseményt megünnepelni. Fontos számunkra, hogy a gyerekekkel megismertessem a nagyobb angol és amerikai ünnepeket is.

 
Halloweenkor beöltözünk és a környéket járva, gyűjtünk sok sok finomságot, ahol a gyerekek angolul dalocskákat énekelve kérnek édességet a lakóktól. Együtt készítjük el a Halloween tököt és dekoráljuk ki a nyelvstúdiót.

 
Télapókor az angol Mikulás látogat meg minket, köszöntődalocskákért cserébe pedig mikuláscsomagokkal jutalmazza a csemetéket.
gyerekangol karácsony

Karácsonykor pedig meglepetés műsorral kedveskedünk a szülőknek.

Farsangkor igazi karneváli hangulatot varázsolunk a nyelviskola falai közé, A gyerekek jelmezekbe öltöznek ,és különböző ügyességi és nyelvi vetélkedőkön vesznek részt. Az ünnepség végén a legjobb jelmez kategóriában győztest hirdetünk
gyerekangol farsang
Húsvétkor pedig kincsvadászatra indulunk. A környéken elrejtett nyuszitojások és egyéb finomságok felkutatása közben a gyermekek különböző nyelvi instrukciók segítségével bukkannak rá a Nyuszi által elrejtett ajándékokra

A tanévet mindig egy évzáró műsorral zárjuk ahol a gyermekek előadják a tanév során tanultakat dalok és különböző szituációs játékok formájában.

A Speakers Corner Nyelvstudió  vár szeretettel minden kedves érdeklődőt!